X
تبلیغات
رایتل

نان و غذاهای محلی


نان و غذاهای محلی .......  

 

 

  

 

نان...  

دروستای برجک سه نوع نان پخت می شود   

 

 

۱:شاته  

 نان لواش محلی که بصورت گردوپهن تهیه می شود    

 

۲:گرده 

  نانی است ضخیم وپهن چیزی شبیه به  

 

نان  بربری ولی درنوع محلی آن ومورد استفاده

  

 در تهیه سرشیر صبحانه می باشد  

 ۳:فتیر شیر  

 تهیه شده ازآردوشیرومقدارکمی شکر باچاشنی گلرنگ  

 

 -------------------------------- 

 برساق :    

 

کلوچه محلی که مخلوطی از شیر،آرد،شکرو 

        

   تخم مرغ میباشد وبا  روغن محلی تفت داده میشود

------------------------------------------ 

  

صبحانه : 

 

شیر - سرشیر - نان و کره - نان وپنیر - 

 

 شیره انگور - عسل - مربا  

 

قیماقینه (آرد سرخ شده با آب وکمی نمک بعداز چند دقیقه جوشیدن )  

 

ترخینه شیر (پخته شده بلغور پوست کنده گندم باشیرو 

 

  اضافه کمی گلرنک  جهت  شکل و بوی غذا)

  

    

 

 

نهار:  

  

ترخینه       (پخته شده بلغور گندم با دوغ )  

 

ترخینه گده   (ترخینه همراه باسیرابی )  

  

آب دوغ خیاروسبزی(محلی ) همراه باسایر مخلفات (بسته به نوع ذائقه خانواده )  

   مثل گردو، کشمش  ، برگ گل محمدی .....  

 

ماست آبه(بیشتر درایام نوروزمورد استفاده اهالی قرار میگیرد)   

 

دوغ کشک (کاله جوش محلی)  

  

علف ماست (شنگه)   

  

وانوغ غذاهای رایج مثل برنج وانواع خورشت ، ماکارونی و ......

 

   

    

شام : 

   

آبگوشت پخته شده در دوگوله های مخصوص برجک  

  

(آبگوشت درروستا معرف است به دوگوله )  

 

دوگوله دستی  ( اشکنه محلی  ) 

 

رشته پلو 

 

پتله پلو

 

وانوغ غذاهای رایج مثل برنج وانواع  

 

خورشت ، ماکارونی و ......

 

 

 

 


   

نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)

نام :
پست الکترونیکی :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد